אלידל

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/03/2013 | 11:45 | מאת: דרור

שלום, לאחר ביקור ראשון במרפאת עור בשניידר, ד"ר זבולונוב המליץ על שימוש באלידל ויש לנו ביקורת בעוד חודש. יש לציין שקיבלנו מידע מלא ומקצועי לכל שאילותינו והיחס היה אדיב ביותר. מספר שאלות שמטרידות אותי לאחר שקראתי את הוראות היצרן: 1.כתוב שאלידל מוצעת במידה ולא הייתה הצלחה עם טיפול במשחה סטירואידית. האם אלידל מוצעת כהצעת טיפול ראשוני לפני מתן טיפול סטירואידי? 2.האם יש הגבלה של חשיפה לשמש בעת הטיפול במשחה? 3.למרות שהרופא הרגיע אותי בעניין בטיחות המשחה, מדוע קיימת אזכורים רבים לגבי הקשר לסרטן? תודה מראש על כל העזרה.

12/03/2013 | 12:42 | מאת: דרור

הערה- מדובר בתינוק בן חצי שנה

1) אלידל מוצע כטיפול ראשוני בעיקר כשמדובר באזורי גוף בהם אנו מעונינים להמנע במידת האפשר משימוש בסטרואידים, כמו אזור הפנים 2) רצוי לא להרבות בחשיפה לשמש תוך טיפול באלידל 3) האזכורים מבוססים על הערת אזהרה של FDA משנת 2005. כל העבודות שבוצעו ב 8 השנים שחלפו, שללו קשר כזה. 4) אלידל מאושר בארץ לשימוש מעבר לגיל 3 חודשים

13/03/2013 | 21:43 | מאת: דרור

תודה רבה על המענה. דבר נוסף: לגבי המינון, לפי ההנחיה של הרופא, התחלנו במריחה פעמיים ביום וקיבלנו הסבר להפחית במינון כל יומיים- שלושה (עד זמן מירבי של שבועיים בסהכ) ולאחר מכן מריחה אחת לשבוע (יש לנו ביקורת עוד חודש). השאלה שלי האם להפחית במינון רק שהאדמומיות נעלמת או בלי קשר לזה? והאם יש צורך להמשיך במשחה אם האדמומיות נעלמה?

להתחיל בירידה כשמושגת רגיעה. להמשיך טיפול עד הבקורת

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור