ידיים יבשות וסדוקות כל החורף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/12/2016 | 23:54 | מאת: ר.ע

שלום רב יש לי ידיים מאוד בעייתיות ובמיוחד בחורף, כל הזמן יבשות וסדוקות ואפילו הצבע שלהם משתנה והופך לכמעט שחור (לא כתמים אלא צבע העור של כל הכף). אני זוכרת בהיותי קטנה אבא שלי היה לוקח אותי לרופא עור בבי"ח העמק כמעט פעם בחודש והייתי מורחת בלילה משחה שחורה עם כפפות ויש לה ריח של נפט. חשוב לציין שאני מתקשה למצוא קרם ידיים המתאים לידיים שלי ואינני מוותרת על מריחת הקרם אפילו בקיץ!! לא יודעת מה הבעיה בדיוק ומאחלת שאמצא פתרון במיוחד שדבר זה מאוד מביש אותי ומשפיע על הצד החברתי!! תודה מראש

יש אבחנה מבדלת כולל דלקת עור אטופית, דלקת עור ממגע, פסוריאסיס של כפות, איכטיוסיס, קרטודרמה יש לפנות לרופא עור לבדיקה וקביעת אבחנה - ובהתאם מציאת טיפול יעיחל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור