אטופיק דרמטטיס בהריון

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/02/2013 | 08:23 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 29 בהריון שבוע 14. מאז ומתמיד אני סובלת מאטופיק דרמטיטס, בשנים האחרונות כמעט ואין לי פריחות ובמידה והופיעה הייתי מורחת ELECOM CREAM והפריחה הייתה עוברת. מאז שנכנסתי להריון הפריחות שלי "חוגגות", הופיעו במפרקי הידיים ומאחורי הברכיים. אני סובלת מאוד, הפריחות אדומות,מגרדות וכמובן בלילות אני מגרדת ללא שליטה. מכיוון שאני חוששת ממריחת משחות סטרואידים, מרחתי "אטופיקליר" אך לא עוזר. אני כבר מיואשת, כואבת וסובלת וחוששת שהקיץ מתקרב ולא אוכל ללבוש בגדים קצרים. יש משהו לעשות? תודה רבה וחג שמח!

ניתן להשתמש במהלך ההריון בסטרואידים מקומיים, אפשר להשתמש באנטיהיסטמיניקה כמו אהיסטון או פנרגן

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור