פטריות וראליות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/01/2013 | 18:02 | מאת: סיגל

ד"ר דני שלום ביתי בת ה8 סובלת כבר שנה לפחות מאסמה של עור, היא מטופלת עם משחת אדרמה וכרגע המצב הוא שיש לה קצת אודם בעור אולם יצאו לה יבלות . היא מטופלת במשחה סלאטאק ג"ל (יבלות ויראליות) המשחה אכן עוזרת (היא מיבשת את הפצעים) השאלה היא האם היבלות לא יחזרו לאחר הטיפול או שצריך טיפול נוסף (זה נראה כאילו האודם כל פעם מופיע במקום אחר) האם זה קשור לתזונה מסויימת שהיא אוכלת או חסר לה משהו בתזונה?

יתכן שיש לה מחלה ויראלית בשם Molluscum . יש להמשיך בטיפול עד היעלמות הנגעים כולם. עלול להמשך 1-2 שנים.

26/01/2013 | 18:37 | מאת: סיגל

לפי תשובתך האם להמשיך עם המשחה סלאטאק גל עד להעלמת היבלות?כי יוצא לה מידי פעם יבלת חדשה ובנוסף גם עם משחה האדרמה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור