כתמי קפה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/01/2013 | 08:47 | מאת: ror

שלום רב לפני כשנתיים התחילו להופיע אצלי בחלקי הגוף כתמי עור כ חמשה עד שבעה כתמים התופעה הזו אחרי אירוע ניורולוגי שעשית mri היה נגעים לבנים במוח בבקשה רוצה יעוץ לטיפול בכתמי העור האלה שנשארו אחרי המחלה בעצבים שחלפה ונשארו הכתמים בכבוד רב

איני יודע במה מדובר. כתמי קפה בחלב מופיעים בגיל הילדות. יש קודם כל להגיע לאבחנה לגבי טיב הכתמים ובהתאם לאבחנה להחליט על אפשרויות טיפול.

26/01/2013 | 22:29 | מאת: ror

תודה רבה על התשובה אבל אני רוצה לכתוב בדיוק מה כתב רופא הניורולוג החזר בטן לא הופקן לציין אחרי ניתוח קיסרי. החזר אכילס שמאלי ירוד .ויברציה תקינה. מצליחה לנטר על כל רגל 10 פעמים אך מתקשה על רגל שמאל. תפקודי מוח קטן תקינים .גם היום מציגה תחושה ירודה בפלג קוף שמאלי 8\10 בקו האמצע וכן ירידה בויברציה בפלג קוף שמאל כולל פנים אך לא במצח .. לציין 3 כתמי caffe aulaite בודל 1.5 ס"מ מרובעים ועוד 4 קטנים . אהייה מאוד מודה לך ד"ר

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור