המנגיומה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/01/2013 | 09:49 | מאת: ronly

שלום רב, לביתי בת ה 10 חודשים יש המנגיומה בחלק החיצוני של הנרתיק בגודל של 0.5 ס"מ. לפי אחד הרופאים זו המנגיומה גבעול ולא תות. כירורג אחד באיזורי (צפון) המליץ להוריד בפרוצדורה קצרה הכוללת הרדמה מלאה. הסיבה היא למנוע יציאה ספונטנית של דם שקרתה למשך כמה ימים (מעט מאוד דם). הבנתי שיש עוד אפשרויות לא כירורגיות. האם תוכל להגיד לי מהן? אשמח לעצתך. תודה

איני יודע מהתאור אם מדובר ב Hemangioma או Pyogenic Granuloma יתן לטפל ב Laser או כירורגית. אם הבסיס צר - בד"כ טיפול תרופתי לא יעיל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור