אותו חלום 20 שנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/10/2010 | 02:30 | מאת: רונית סער

שלום,אני בת 54 נשואה 2 ילדים עדיין עובדת 35 שנה באותו מקום אין לי חובות רצניים, בעלי עצמאי עם הכנסה נמוכה רוב ההחלטות בבית הפננסיות מוטלות עליי מצבנו סביר ,וכעת לחלום שאני חולמת אותו מזה 20 שנה שבעלי מוכר את ביתנו ללא ידעתי וקונה בית אחר שאף פעם לא לשביעות רצוני פעם בית הקודם שלנו,פעם אפילו בית מפואר,ופעם בית קרקע , ובחלום אני ממש סובלת ובוכה ורוצה את ביתי בחזרה, וכעת בתקופה הזאת אני חולמת אותו חלום אבל על בית הורי ושאבי זל" מוכר את הבית ללא ידעתי ואני נלחמת עם הקונה ומוכנה לשלם שיחזיר לנו את הבית, אני מתעוררת מותשת והרוסה, תודה רבה

רונית היקרה ראשית תגובה לחלום ניתנה כבר לפני כשבוע אלא שאז לא מסרת את הפרטים האישיים. מסירת הפרטים האישיים מחזקת את התחושה שיש לך תרעומת כלפי בעלך על שהעול הכלכלי מוטל עלייך ואת היא זו המקבלת את כל ההחלטות הפיננסיות. קיימת תרעומת על הכנסתו היחסית נמוכה. בחלום התרעומות שהן ותיקות ורבות שנים מתועלות למצב בו הוא מקבל לפתע את ההחלטה הפיננסית ביוזמתו וללא שיתוף עמך, החלטה הפוגעת בך קשות. להערכתי יש מקום לעבד את ריגשותייך כלפי בעלך כמפרנס וכשותף כלכלי שכן בגזרה הזו, את מאד מותשת וסחוטה ריגשית בדיוק כמו בחלום. מומלצת פנייה לייעוץ פסיכולוגי כדי לעבוד על תיסכול רב שנים מבחינתך על מנת שלא יפגע כל כך בחיי המציאות ויקל עלייך לקבל את מה שיש. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות