מישהי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/10/2010 | 18:40 | מאת: מאיר

משהי שאולי התאהבתי בה, אך לא נוצר כל קשר מהותי,נקודות החיכוך/ההתוועדות איתה נסתיימו זה שנים, ואין כל קשר אף לא קשר עין, ובכל זאת חולם עליה בווריציות שונות, עדיין, ולאורך השנים.

מאיר היקר משך שנים אתה חולם על ייצוג אידאלי כלשהו של נפשך אותו השלכת על דמות אישה מעברך הרחוק.הרושם הוא שקיים חסך או תיסכול של חיי הרגש לגבי דמות בת הזוג הנוכחית או זו שאינה קיימת במציאות שלך ומכאן ההתעסקות החוזרת בחלום בדמות האישה "האידיאלית" מהעבר. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות