תינוק שמת

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/10/2010 | 22:50 | מאת: לירון

שלום מס' ימים אני חולמת חלומות מוזרים... לפני כמה ימים חלמתי שחברה של סבתא של בעלי באה לבקר את סבתא של בעלי עם הכלב הלבן שלה ואמרה לה שבוע טוב, ואני ראיתי אותה בחוץ אמרתי לה מה נשמע אסתר? הגעת לבקר? והיא חייכה אלי ונכנסה לסבתא של בעלי.. חלום נוסף שחלמתי הוא שנולד לי ילד ואחרי כמה ימים נסעתי עם בעלי ושכחנו את הילד ברכב ואחרי כמה שמן נזכרנו ובעלי לא רצה ללכת לקחת אותן ושניתן לו למות כי אם הוא יחיה הוא יסבול כי לא נכנס לו חמתן למוח.. אני זוכרת רואה את הילד באוטו ואני בוכה וצועקת לילד ,יהב, יהב"... מה המשמעות של החלומות? אני נשואה עם שני ילדים..בת 34+ כרגע חזרתי לגור אצל חמתי ביחידת דיור נפרדת עד שאני אכנס לדירה החדשה שקניתי (כאן החלומות התחילו) ביחידה הזאת גרתי כ7 שנים עזבתי לארבע שנים ונכנס לגור אח של סבתא של בעלי עם הפיליפנית שלו, ולפני כחוד שהוא עזב ואנחנו נכנסנו בערב חג סוכות.

לירון היקרה ההרגשה היא שלא כל כך טוב לך ולא כל כך נעים לך ביחידה הדיור הישנה-חדשה אליה נכנסת. כאילו זה בית של זקנים ולא מיועד עבור משפחה צעירה עם ילדים. החלום עם הכלב נראה כפתיח לחלום הקשה של הפקרת ילד למוות במכונית. האם את מרגישה שהזקן שאיכלס את הדירה לפנייך אינו מטופל כהלכה או מופקר למותו? משהו במגורים יוצר בך אי נוחות ומעורר פחדים של הזנחה, אובדן ומוות. בררי לעצמך את רגשותייך בנוגע למעבר ליחידת הדיור הנוכחית. כמו כן בררי את רגשותייך ביחס לדמויות הזקנות שגרו או גרות בסמיכות מקום למקום מגורייך החדש. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות