חלום על רצח הורים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/09/2010 | 21:39 | מאת: חן

חלמתי על אנשים שרואים את הפנים שלהם אבל אני לא מכירה אותם בסביבות 19-23 (ככה זה היה בחלום), האנשים האלו רצחו את ההורים שלי והם עשו התנהגויות שאני לא אוהבת ועם צורך בנקמה באנשים כאלה ביום יום וגם בחלום הרגשתי שאני רוצה לנקום בהם ועוד רגע דוקרת אותם עם בכי ואני כמעט בין לבין מצליחה. יום למחרת אני מגלה שמישהו שגר לידינו מאיים שירוקן לנו את הבית ויביא אנשים...איך זה יכול להיות ?

חן היקרה קיימת אי בהירות אודותייך ואודות הרקע ולכן הפירוש יהיה מוגבל. כמו כן לא ברור הגבול בין מהו חלום ומהי מציאות. כללית - החלום רווי תוקפנות רבה, אותה את חווה כמופנית כלפי הורייך. לתוקפנות זו את מגיבה בתוקפנות משלך של דקירות ורצון לנקמה. נראה שהנפש עמוסה תכנים של תוקפנות, כעס ותרעומת כמו גם הרבה פחד ממה שהזולת עלול לעולל לך וממה שאת עלולה לעולל לזולת. בררי לעצמך באילו תחומים את חשה תוקפנות, עיונות, כעס, מתח ורוגז, שכן החלום קורא לך להתמודד על רגשות אלה ועם השפעתם על חיי היומיום שלך. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות