חלום הזוי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/12/2011 | 13:30 | מאת: אנונימי

מדי לילה אני חולמת שאני מתחבקת עם בחור שאני לא מכירה ולא רואה אתת פניו ואחרי כמה שניות הוא פשוט נופל ונעלם

פונה יקרה, לא ברור גילך ולא ברור מצבך הזוגי לדבר יש חשיבות בהבנה ופירוש החלום. בחלום הבחור אינו מוגדר ואינו מובחן וגם הקשר איתו קצר ביותר , חמקמק ומתאייד אל הלא כלום. האם זה מה שקורה לך במציאות בקשרים עם בני זוג? האם אינך מאמינה שאת מסוגלת ליותר מדי? במידה ויש לך בן זוג, האם אינך מעיזה לדמיין עבורך אלא משהו כה שטחי, חמקמק ומטושטש? בררי את הסוגיה שכן יש חשיבות עקרונית לגילך ומצבך הזוגי. האם לא מגיע לך משהו טוב יותר? האם את לא מעיזה לבקש לעצמך משהו טוב יותר? האם יש כאן רגשות אשמה או פחד שבגללתם המפגש כל כך קצר ומטושטש? עולות הרבה שאלות ועלייך להשיב עליהן בהתאם למצב חייך הנוכחי. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות