בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/12/2011 | 11:55 | מאת: אני!!

שלום... חלמתי שוב חלום על בחור שמוצא חן בעיני (כבר לא כמו פעם) ובחלום היינו בשירותים ואז שם אנחנו מדברים ממש מעט והוא מבקש ממני את המספר פלאפון שלי...ומכשיר הפלאפון שלו כלל לא אותו מכשיר שיש לו במציאות..... לאחר מכן אנחנו יושבים ,אני הוא ועוד שתי חברות שלי,הלכתי להתקלח וחזרתי והוא מתחנן אלינו שנלך כולם להתקלח ואז נלך לאן שאנחנו רוצים,נצא...ואני לא אומרת לו שאני כבר התקלחתי והוא אומר שהוא רוצה להתקלח שהוא חייב ורק אז נלך...וזהו לא זוכרת כ"כ . החלום אם אני זוכרת טוב התרחש בבית של אנשים,שזכורים לי ממנו חוויות רעות מאוד מצעירותי. תודה!!

פונה יקרה, החלום מצביע על עמדה של פחד וטירדה , רצון להסתרה ורגשות לא רגועים ביחס לבחור המוצא חן בעינייך. קיימים הרבה היבטים של הסתרה וחוסר רוגע כגון: בית הקשור בזכרונות שליליים, החלפת טלפונים בשירותים (אפשר הרי במקום נחמד יותר) החלפת הסלולרי שבידו לא בדבר האמיתי שיש לו וכמו כן הכחשה לא ברורה מצידך אודות העובדה שכבר התרחצת. משום מה עניין הרחצה הופך להיות בעל משקל וייתכן שיש כאן כוונה סימבולית של להתרחץ ולהתנקות מרגשות לא נעימים. בררי לעצמך מה ביחס לבחור מטריד אותך ומדוע אינך מרוצה ממצב העניינים כפי שהוא מתנהל במציאות. כמו כן בררי לעצמך האם ביכולת לדבר גלויות על מנת לחוש טוב יותר במצב הנוכחי. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות