אימי חלמה חלום מוזר, דחווף צריכה פירוש

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/12/2011 | 17:22 | מאת: לירון

אמא שלי חלמה חלום שבו היא חלמה שיש 2 תינוקות (תאומות) ואחת מהן הייתה דומה למפלצת היו לה עיניים גדולות ויוצאות ניראת מפחיד... בנוסף לזה היא חלמה שאני בהריון בחודש הרביעי החמישי, לא הייתה לי בטן אבל לקחתי מין דבר כזה שדומה לביצה (הייתה ממש גדולה כמו בטן של אישה בהריון) ובתוכה התפתח תינוק ושמתי את הביצה הזו על הבטן שלי כיאילו זה הבטן שלי (בהריון) ואז לקחתי את הביצה הזאת ושמתי אותה על מיטה של תינור וכיסתי את הביצה עם שמיכה. והלכתי..אחרי זה אמא שלי שומעת בכי של תינוק ומין רעשים כאלה שמשהו מתפקע מין הביצה היא רצה אל המיטה וראתה תינוק במיטה, ישר היא רצה אחריי בשביל לקרוא לי להאכיל אותו אבל אני כבר הלכתי.אחרי זה בערב עשינו מסיבה באו מלא אנשים ובנאדם אחד התקרב למיטה והרים את התינוק והוא היה כול כך מפחיד התינוק דומה למפלצת, נולד פג במצב לא טוב כעבור כמה דקות הוא התחיל להשתנות והתחיל להיות דומה לתינוק נוראמלי וניהיה דומה לבנאדם שמחזיק את התינוק, ואמא שלי הבינה שזה האבא של התינוק.כי התינוק היה ממש דומה לבנאדם. גיל:41 גרה עם בן זוג ו2 ילדים שלי מהבעל הקודם בעיה עכשייות: טיפול שיניים שציך הרבה זמן סבלנות וכסף אשמח לתשובה תודה רבה..:)

לירון היקרה, בפורום זה אנו עונים אך ורק על חלומות של הפונה עצמו ולא של אדם הקרוב אליו יהיה אשר יהיה. כל טוב וחלומות ניעמים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות