חלום על צלחות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/12/2011 | 12:06 | מאת: שירן

חלמתי שאני מחזיקה 5 צלחות לבנות בידי ושאני זורקת אותן אחת אחרי השנייה אך הן לא נשברות, בהמשך החלום שוב לקחתי את הצלחות, עמדתי על מדרגות וזרקתי אותן והם שוב לא נשברו. מעניין מה זה אומר אשמח מאוד לפירוש חלום זה

שירן היקרה, ראשית לא ברור מה משמעות של שבירת צלחות עבורך, אם היית במועדון יווני אני מניחה ששבירת הצלחות היו מהוות ביטוי של שמחה והתלהבות. אם את בריב משפחתי כלשהו אזי שבירת הצלחות היא ביטוי של התפרצות כעס וחוסר שליטה. ובאופן כללי ייתכן ששבירת צלחות מהווה ביטוי של "שבירת כלים" והפסקת קשר או תיפקוד. בחלום אינך מצליחה לשבור את הצלחות . כך או כך אינך מצליחה לצאת מגדרך ולבטא את תחושותייך. בין אם זו שמחה והתלהבות, בין אם זה כעס ובין אם זה הרצון לנתק חיבור כלשהו, "נוסח שברו את הכלים לא משחקים". בררי לעצמך האם את חווה עצמך מאופקת מדי, האם את חווה עצמך סגורה מדי ומתקשה להביע רגשותייך, או אולי את חווה בשלב הנוכחי תחושת כישלון בתחום מסויים בחיים, כאשר ברצונך לבצע משהו כמו בחלום. ופעמיים אינך מצליחה להשיג את התגובה הרצוייה כך או כך החלום מבטא אכזבה ותסכול. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות