חלום על חרקים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/09/2010 | 18:38 | מאת: לילי

חלמתי חלום שממש הפחיד אותי הייתי במקום דגור כמו מערה ומסביבי אנשים וגם חרקים רבים שמנסים לעקוץ, האמת שלא הצלחתי בחלום לדעת באיזה סוג חרק מדובר מה שברור שלחרק היו צבתות והוא ניסה לעקוץ אותי הצליח לתפוס במכנסים שלבשתי ואשה שאני מכירה הצליחה להוריד ממני את המכנסים עם החרק וכיסתה אותי בבגד או סדין בצבע לבן, הצלחתי לברוח מהמקום אבל הבריחה היתה מאד קשה כי כל הזמן חרקים רדפו אחרי ואחרי אנשים וכולם היו במנוסה לבסוף יצאתי למרחב פתוח אבל ההרגשה היתה קשה גם בחלום וגם לאחר שהתעוררתי אודה עבור פרוש לחלום

לילי היקרה התוכן הגלוי של החלום הוא חלום של פחד ובהלה. בחלום את חווה איום של עקיצה או שריטה או נשיכה, סוגים שונים של פגיעות פיזיות מצד החרקים. האם בחיים כיום את חווה איום או חשש של פגיעה מצד אנשים מסוימים בנסיבות מסוימות? האם את מרגישה שאנשים מסוימים מהווים איום עבורך? האם את מרגישה שמתנכלים לך? ואם אין מדובר באנשים חיצוניים, האם את מרגישה שרגשותייך, מחשבותייך או מצבי רוחך רודפים אותך ופוגעים בך בדרך כלשהי? החרקים בחלום מופיעים בסביבת אנשים ויש לפיכך מצב של שיוך רגשות אליהם במקום כלפי האנשים. החרק בחלום יכול לסמל או פגיעה ע"י אנשים חיצונים כלשהם, או ע"י חלקים בתוך עצמך מהם את חוששת. מאחר והבהלה בחלום היתה ברורה ומובהקת נסי לאתר מאילו מצבים בהווה את חוששת הן בתוכך והן מבחוץ ואילו אמצעים את נוקטת כדי להתמודד עמם? כל טוב שנה טובה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות