חלום קצת שונה על שיניים שנושרות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

31/10/2011 | 00:15 | מאת: נופר

שלום אילנה, לפני כשנה חלמתי שנעמדתי מול המראה בחדר אמבטיה מוזנח ומלוכלך, והסתכלתי על עצמי, בחנתי אם כל דבר בפניי נמצא במקומו. ואז הגעתי לשיניים שלי. כשנגעתי באחת משיני הניב שלי היא התנדנדה ולאחר מכן יצאה ממקומה, וכך זה נמשך עם כל שאר השיניים בפה. השיניים נאגרו לי לחופן בידיים ולכן הנחתי אותן בכיור. במראה, הפה שלי היה נראה מזעזע, ירד לי הרבה דם וכמובן שהייתי חסרת שיניים. במין צעד של יאוש התחלתי לנסות ולחבר את השיניים בחזרה, בזמן שבכיתי ופחדתי מאוד.התחלתי לחבר את השיניים בחזרה אל הפה שלי החל מהניב שהוצאתי מההתחלה, וכך חיברתי את כולן. כשחייכתי אל המראה החיוך היה מלא שיניים ולא היה זכר למה שקרה. אם זה עוזר, אני בת 18 וחלמתי את החלום כשהייתי בת 17, והחלו לצמוח לי שיני הבינה העליונות. תודה מראש!

נופר היקרה, חלומות אודות אובדן שיניים הם חלומות נפוצים ביותר ואם תעברי על חלומות הפורום תמצאי הרבה מאוד חלומות אודות נשירה של שיניים וזאת ללא קשר לגיל החולם. באופן כללי ניתן לומר שחלום על אובדן שיניים מסמל דאגה לבריאותנו ולעוצמתנו בעולם. נשירת שיניים היא ביטוי לאובדן של יכולת שהייתה לנו שהיא שיניים תקינות ובריאות. מצבים שונים של דאגה וחרדה מעוררים חלומות על אובדן שיניים. היות והחלום התרחש לפני שנה בררי לעצמך האם גם כיום את מוטרדת או חוששת מאותם דברים שהטרידו אותך בזמן חלימת החלום. כיצד התמודדת עם הטרדות והדאגות והאם כיום את מרוצה מהדרך אותה עברת במהלך השנה האחרונה. כל טוב וחלמת נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות