פנתר שחור

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/10/2011 | 10:48 | מאת: סיון

שלום, יום שישי בלילה נכנסתי למיטה ואחרי כמה דק' (עדיין הייתי ערה) הרגשתי שמשהו כבד יושב עליי ניסיתי להרים את השמיכה ולא יכולתי לזוז אחרי כמה שניות הצלחתי להרים את השמיכה טיפה ופתחתי את העיניים וראיתי מעליי פנתר שחור. העפתי את המשיכה ורצתי לסלון. אני חייבת לציין שהייתי ערה במשך כל הזמן. מה זה מסמל? וזו לא הפעם הראשונה, פעם אחת שמעתי צעדים בבית וקולות

סיוון היקרה, הנושא כאן אינו פירוש החלום אלא המורכבות הרגשית שאת חשה נוכח העובדה שאת חווה את עצמך ערה ובו בזמן חווה דברים שהם אופיינים לחלום. ייתכן שמדובר במצב של נמנום טרום שינה עמוקה שבו נדמה לך שאת עדיין ערה אבל כבר מתחילים להיות במוח גלי חלימה. כך שנוצר מצב שאת גם חווה עצמך ערה למרות שזה לא מדוייק לחלוטין ובו בזמן גם מתחילה לחלום. אם התופעה מתרחשת לעיתים קרובות של תופעת חלימה תוך כדי שאת חשה עצמך ערה הייתי מייעצת לך לפנות לבדיקה במעבדת שינה על מנת לברר ביתר פירוט מה קורה לך מבחינת גלי המוח במצב של טרום שינה. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות