חלום חוזר ונשנה על האקס

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/10/2011 | 16:02 | מאת: נערה23

לפני יותר מחצי שנה שאני והאקס פרודים , בעוד שהיינו 8 חודשים יחד. עד לפני 3 חודשים חלמתי עליו כמעט כל יום אם לא כל יום , וגם כעת אני ממשיכה לחלום עליו. אנחנו לא מתראים ולא מדברים . אבל הוא השאיר בי כאב רב שמשפיע עלי עד היום ביחסי עם אחרים . הרבה פעמים אני חולמת שהוא מתקשר אלי , ואנחנו נפגשים. הרבה פעמים אני חולמת שהוא עם נשים אחרות ואני רואה את כל היחסים מקרוב אבל אף אחד לא יודע שאני שם וזה גורם לי לבכות ולהתעורר בבכי. ועוד הרבה חלומות מוזרים עליו ואיתו . למה אני לא מצליחה להשתחרר ?

פונה יקרה, אין כאן בעצם בקשה לפירוש חלומות מאחר וברור לך שהחלומות מבטאים געגוע לחבר לשעבר ובאופן טבעי קנאה כלפיי בת זוגו העתידית. השאלה כאן היא אודות עוצמת האבל ,הכאב שלך על הפרידה והצורך שלך להתגבר ולהתאושש מכך. לשם כך הייתי ממליצה לפנות לייעוץ פסיכולוגי קצר ובמידת האפשר לפי המלצת הפסיכולוג ניתן להתשמש בתרופות המפחיתות את העצב והכאב הנפשי למספר חודשים עד שתחול ,כך אני מקווה, התאוששות בגעגועייך ובצערך על הפרידה. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות