חלום רוחני מצמררררר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

23/10/2011 | 10:54 | מאת: שיר

הי, אני אותה אחת שסיפרה את החלום שקיבלתי צמיד זהב בבית חולים בו ראיתי נשים יולדות, צמיד שהי כתוב בתוכו 18 קראט.... חשוב לציין שאני בחורה חילונית, נשואה ללא ילדים, בני 27 ו30, חלמתי שלאחר סוג של מסע ארוך כזה אני מוצאת את עצמי בכותל בירושליים כאשר המקדש לפני, אמנם במעורפל... לפתע ניצב לפני רב שגובהו כמו בית, בערך 10 מטרים בעל זקן ארוך... הוא הוציא מתוך ארון ענקי ספר תורה מפואר ומדהים ביופיו, ספר תורה בגובה עצום משהו כמו 7 או 8 מטרים... הרב נשא דברים שאינני זוכרת אני הייתי בין אנשים שנשאו תפילה ומסתכלים בפליאה על הרב והספר תורה הענקיים האלה, תחושה חזקה מאודה שאיני יכולה להסביר... זוכרת עוד כמה פרטים כמו הנעליים של הרב שהיו גדולות גם הן במן צורה מוזרה כזאת שמזכירה סירה... ספר התורה היה עטוף בבד משי בצבע ברונזה והיו אותיות של לוחות הברית בתבליטים מזהב... אודה לפירוש החלום... להזכירך אינני דתייה כלל, חילונית אך מקפידה על הדלקת נרות שבת, זה משהו מהבית... אני קמתי עם תחושה כזאת כאילו אתבשר על הריון בקרוב שיהיה זה בן, לא יודעת למה ואיך להסביר לך... מה את חושבת...

שיר היקרה, נדמה שהחלום הזה הוא אכן המשכו של חלום צמיד הזהב ואכן את מייחלת בכל ליבך לברכה משמיים שסוף סוף תהרי. החלום הפעם הוא יפה מאוד ויזואלית, ססגונית ורעיונית. לא צריך להיות דתי כדי לדמיין את הכותל, בית המקדש, ספר תורה מדהים ביופיו או רב בגודל של גוליבר. אני חושבת שמוטיב הזהב חוזר על עצמו גם בחלום זה בצבע האותיות בתורה.המקדש כידוע היה מצופה זהב ונראה שאכן את מתכוונת מעומק ליבך להרות ולקבל ברכת שמיים בעניין. אני מניחה שהחלומות חוזרים וקוראים לך להתכוון להרות אך מתוך רוגע , אמונה ובטחון מלאים שהדבר אכן יתרחש. באשר למין היילוד איני יכולה לומר דבר וחצי דבר וכל הבא ברוך הבא. כידוע, ספר תורה נקרא משך שנה שלמה מלפני שמחת תורה ועד אחרי שמחת תורה כך שהחלום נותן מסגרת זמן של שנה עד הכניסה להריון. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות