מה זה אומר..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/10/2011 | 18:57 | מאת: קרן

רציתי לשאול מה זה אומר שחולמים על בית של סבתא / דודה אשר נפטרה אבל היא לא מופיעה בחלום. החלום בעצם הינו התרחשות שקורית אצלה בבית, אנשים שלא קשורים בכלל כגון חברות וחברים נמצאים שם יחד איתי אבל לא האדם המת או מישהו אשר קשור אליו. תןדה

קרן היקרה, לבקר בבית של אדם שנפטר שהיה יקר לנו מאוד אומר רצון להתחבר או געגוע לאנרגיות הטובות שהיו איתו. ביקור בבית של אדם שנפטר איתו היחסים היו משובשים עלול ליצור מועקה או פחד. בדקי מה היו רגשותייך עם הדמויות שנפטרו. בהיעדר מידע מצידך אודות קשרייך עם הנפטרים אין תשובה חד משמעית לחלום ועלייך לנסות ולהבינו לאור הרעיון הכללי שהצגנו בפתיחה. כמו כן, יש אפשרות שעצם הרעיון שביקור בבית של אדם שנפטר מייצגת פחד קיומי. בהיעדר מידע כולל קשה לתת פירוש מדוייק לחלום. כל טוב ובהצלחה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות