צמיד זהב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/10/2011 | 18:51 | מאת: שיר

שלום רב, חלמתי אתמול בלילה שאני מסתובבת במסדרונות בית חולים שנראה מוזר, נכנסתי למחלקה של נשים יולדות, כולן ביחד... תינוקות שזה עתה נולדו ואימהות שמחבקות אותן באושר. המשכתי ללכת במסדרונות הצרים כשאני מבחינה שאני בחלוק בית חולים עם אינפוזיה מחוברת לי ליד. לפתע מתוך איזה חדר חשוך קוראת לי אישה ככל הנראה אחות, קוראת לי בשמי ואמרה לי שיש לה משהו בשבילי ושאחכה בחוץ, היא חזרה אלי עם צמיד מזהב וענדה אותו על יד שמאל שלי, צמיד יפייפה היה כתוב בתוכו 18 קראט בגדול... האישה אמרה לי עכשיו שהיא לא תעשה לי בדיקת אולטרסאונד ושאלך כעת לביתי והכל יהיה בסדר... לציין כי אני גרה עם בעלי אין לנו עדיין ילדים, אנחנו בני 27 ו 30. אודה לתשובתך, שיר

שיר היקרה, נראה כי החלום הוא חלום אופטימי הבא לעודד אותך לקראת הגשמת המשאלה. בחלום את נמצאת בסביבת נשים שזה עתה ילדו , את עצמך כבר עם אינפוזיה, כלומר, במצב של הכנה מסויימת לקראת לידה והאחות שמה על ידך צמיד זהב יקר, מן הזהב היותר משובח. יש כאן ביטוי לצמיד המשאלות או טבעת האגדות. החלום מבטא את השתוקקותך להגיע כבר למצב הלידה ובהחלט נותן סימן מעודד שלא רחוק היום ותהיי בהריון שכן קיבלת את "נוסחאת הפלא" באמצעות צמיד הזהב היקר. כל טוב ובהצלחה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות