שני חלומות מוזרים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/09/2011 | 03:43 | מאת: מוגי

טוב קודם כל רקע אני בן 21 ההורים גרושים לא גרושים ואני הומו לא מוצהר בנוסף אני חייל משרת באילת אז תמיד יוצא לי לראות נוף של ים ומדבר חלום 1 אני יושב לי בבריכה עם חברים ומשפחה אחרי כמה דקות אני קם ומתקדם לכיוון צפון מצד שמאל יש קניון ומצד ימין יש בריכה שבאופק שלה יש מדבר, פתאום מגיעים כל מיני מטוסים (יותר מ30) מכיוון המדבר שמוציאים מהם מצנחים עם משהו בלתי מזוהה נראה כמו מכשיר לא מוכר ואז כמה מכשירים עומדים להתנגש בי בזמן ה?צניחה? שלהם ואני מצליח להתחמק, אחרי כמה דקות מאז שהתחילו לצנוח המכשירים האלה יצאו מהכריכה ומקירות הקניון נשקים משונים שהחלו לירות על המכשירים האלה והרסו אותם ובזמן שאני צופה בזה אני מגיע פתאום לבסיס שלי ומתעורר... חלום 2 בחלום כל כמה דקות אני נמצא בבית אחר של מישהו במשפחה שלי שיש לו ילד קטן ( עד גיל חמש לא יותר)כל ילד קטן חכם בוצרה אחרת אחד יודע לדבר אנגלית ערבית ועיברית, אחד עונה על שאלות מתוחכמות, וכל מיני כאלה ולבסוף הגעתי לבית שלי לאיזה חג וכל הבית התחיל לריב אחד עם השני עד שאני ברחתי החוצה, לבסוף חזרתי הביתה ואף אחד לא דיבר איתי ועדיין היו באותו שולחן אבל נראה כאילו רק התחילו ואז קמתי

מוגי היקר שני החלומות הם חלומות לא נעימים במיוחד שיש בהם אלמנט של איום, פתאומיות, פחד ובהלה. שניהם מתחילים בצורה נעימה וסבירה אך עד מהרה ההתרחשויות הופכות להיות מאיימות מסוג כזה שאתה נאלץ להמלט מהם, להסתתר או להרגיש לא שייך. בחלום הראשון מסצינת ברכה שלווה, מתפתחת מתקפת כלי נשק היורים בחפצים מוצנחים מהרבה מאד מטוסים (מתקפה של ממש). ובחלום השני אתה פוגש ילדי פלא מיוחדים ומופלאים, חוויה שהיא לבטח מעניינת, אך בביתך שלך יש ריב וצעקות, עד שאתה נאלץ לעזוב אותו. כאשר אתה חוזר, אתה כבר אינך שייך לסצינה. נדמה לי שהחלום מדבר על חוויות פנימיות של בדידות, תלישות, חרדות וצורך להסתתר תוך אי שקט אודות המקום הנכון לך והבטוח לך. האם יתכן שהדבר קשור בהסתרת ההומוסקסואליות? אם יש לך קושי עם הנושא נא פנה למרכז הגאה שיעזור לך בתחום זה ואולי תמצא בו קבוצת השתייכות תואמת. המרכז הגאה נמצא בתל אביב ובירושלים, כנראה לא באילת. אם מקור החרדות ואי השייכות נובע מהתפרקות המשפחה, ולא רק מהסתרת הזהות המינית, נדמה שלאחר השיחרור, או אולי אפילו במהלכן, כדאי לפנות לקבלת יעוץ פסיכולוגי כדי לעשות סדר ורוגע בנפש. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות