חלום על בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/09/2011 | 14:22 | מאת: mmaa

שלום, בליל אמש חלמתי שאני מבצעת בדיקת הריון והיא חיובית, בחלום אני רואה המון נשים שקורעות ללדת בחדר לידה, ומקבלת עוד ערכה לבדיקת הריון שהיא יוצאת שלילית. אני לפני חתונה בעוד כ3 חודשים ואנחנו כרגע לא חושבים על הריון. למרות שאני מאוד הייתי רוצה ילד. מה אומר החלום הזה ?

פונה יקרה החלום עוסק בשלבי השונים בהתחלה ובסוף של תהליך ההריון. שלא לדבר על יחסי המין שהם הסיבה הראשונית כמובן, הרי תחילת המודעות לנושא ההריון מתחילה עם בדיקת ערכת ההריון, וסופו של התהליך הוא בעת התקיימות הלידה.החלום כולל אפוא מודעות לכל מהלך ההריון ולפיכך נראה שהנושא נמצא בתודעתך, וכפי שאת אומרת, את בהחלט משתוקקת לילד, אם כי לא בשלב המיידי שלאחר החתונה. התעסקות עם שאלת ההריון נראית לי בהחלט במקום עבור אישה העומדת להנשא ואשר עליה לשקול עם בעלה מתי הם מעוניינים להתחיל בקידום תהליך ההריון. יתכן ומבוטאים בחלום פחדים אודות אפשרות של קשיים לכניסה להריון כפי שמתבטא בבדיקת ההריון שתחילה היתה חיובית ואחר כך שלילית. האם יש סיבה כלשהי לחששותיך שחלילה יהיו קשיים או עיכובים יוצאי דופן ביכולתך להכנס להריון? או שמא האם את טיפוס דאגני שתמיד ממקד את תודעתו קדימה בשלב הבא בחיים ומפתח סוג של דאגנות לגביו. אין אנו רואים בחלומות הבט נבואי מסוג כלשהו אלא ביטוי למשאלות, לרגשות ולפחדים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות