בחלומי ראיתי בייבי תנין

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/09/2011 | 10:14 | מאת: לידור4

שלום, אני בת 31,נשואה חלמתי שאני בפארק עם חברים וכשהגענו לאוטו שכחתי את הסנדלים שלי. בדרך להביאם עברתי ליד אגם וראיתי בייבי תנין. משכתי אותו בזנב מהמים החוצה כי לא רציתי שהוא ייפגע במתרחצים. הוא התחיל לברוח במהירות ואחד השומרים החל במרדף ללכידתו. המשכתי בדרכי, מצאתי את הסנדלים וחזרתי לחבריי שחיכו לי באוטו.

לידור היקרה חלומך מתחיל בארוע שגרתי של שכחת סנדלים בפארק אותם חזרת ומצאת, כלומר מאותם ארועים העשויים להתרחש לכל אדם בכל זמן כלומר לא משהו מיוחד. בתהליך החיפוש השגרתי, את נתקלת בתופעה לא שגרתית שהיא תנין תינוק בתוך אגם מתרחצים. תנין היא אחת החיות הקדומות הפרה היסטריות שהיא מקור סקרנות ופחד לאדם ואיכשהו את מצליחה בכוחות עצמך, את מצליחה למשוך אותו החוצה. לא ברור מדוע את מתערבת בהצלת המתרחצים במקום לקרוא לאנשי הפיקוח והאחזקה המקומיים על מנת שהם יקחו אחראיות על הנעשה. הכוונה אולי טובה, והפעילות הינה אינסטנקטיבית אך נעשה מזה קצת בלאגן כי הוא ברח והאחזקה אחריו. האם יש אפשרות שהחלום מצביע על כך שבמהלך התנהגויות יומיומיות שגרתיות ורגילות קופץ לראשך שחף או צורך לעשות משהו שנראה לך דחוף או הכרחי בלי שאת שוקלת כהלכה את כל נתוני המצב כך שלמרות הכוונות הטובות, איכשהו יוצא שם בלאגן קטן או גדול. אני חושבת שהחלום מדבר על הצורך לבדוק את התנהלותך בעבודה, עם בני אדם, עם חברים ולראות האם יש לך "יציאות" מסוג זה או אחר? יציאות הנובעות או מכוונות טובות או מפחדים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

07/09/2011 | 09:40 | מאת: לידור4

שלום אילנה, תודה על הפירוש של החלום. לרוב אני שקולה במעשיי ומעטים המקרים שאני פועלת לפי פולסים. יכול להיות שבגלל שלא ראיתי איום מהתנין החלטתי לא לבזבז זמן ולהציל את האנשים מפגיעה אפשרית? התחושה היתה טובה, הרגשתי שעזרתי.

מנהל פורום פירוש חלומות