חלק הזכור לי..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

29/08/2011 | 00:11 | מאת: נועה

היי אני גרה בדירת שותפות ובחדר שלי יש עוד חדרון קטן של שירותים ומקלחת קטנה. החלק היחידי שאני זוכרת מהחלום הוא שאני ישנה במיטתי ומתעוררת ואז רואה בכניסה של החדר השירותים הזה ערמה של עכבישים מתים. אני קופצת על הרגליים ומעירה שותפה אחר בכדי לקחת ממנה קי 500(כן יש כזה דבר)היא לא מבינה מה אני ממלמלת לה כי היא חצי ישנה,אני אומרת לה שיש לי ערמה של עכבישים מתים בחדר והיא קמה באה לחדר עומדת עמידת צפרדע שכזו ופשוט מתחילה להרים אותם עם היד ואז מתחילות לברוח נמלים מסביב לזה לכל הכיוונים ואני רק עומדת ומביטה בה בתדהמה. משם זה המשיך אבל זה החלק שנתקע לי בראש..

נועה היקרה אכן יש בך צד פרקטי שכן יש להשתמש ב K500 להדברת עכבישים, תיקנים, וכיו"ב. את יודעת לאיזה תרסיס את זקוקה על מנת להגן על עצמך מפני חרקים דוחים, אך למרות ידיעתך התרסיס אינו ברשותך. במקרה הנוכחי לא ברור למה היית צרכיה את התרסיס שכן העכבישים כבר היו מתים אלא אם כן לצורך וידוי הריגה, כלומר לשפוך עליהם עוד קצת חומר הדברה כדי להיות משוכנעת שאכן בא קיצם. לגופו של עניין העכבישים היו מתים והיה צורך להדיבר רק את הנמלים אך בעיקר לאסוך את ערמת החרקים המתים בעזרת מטאטא ויעה ולהשליך לפח. מרב אימה ופחד לא שמת לב למציאות בה החרקים כבר מתים ולא חשבת על הדרך פשוט לטאטא ולהעיף אותם משם. בעיקרו של דבר, החלום מבטא חרדה, סכנות מדברים לא מודעים (קשה לדמיין ערמת עכבישים בפתח שירותים), אשר חרף האמצעים המעשיים והשכלתניים שאת מנסה לנקוט צעדים נגדם, את חוזרת ומוצאת את עצמך במצבים מסוימים חסרת אונים נוכח אי יכולתך להגיב למצב בצורה הולמת. בררי לעצמך לאיזה תחום מכוון החלום שבו את חשה חוסר אונים, רתיעה, דחייה ותיעוב. כמו כלפי אותם חרקים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות