מחלקה בבית חולים לנשים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/08/2011 | 10:25 | מאת: אלי

אני נכנס לבית חולים לבקש שיבדקו בעזרת אולטרא סאונד את התרחבות הלב שלי.כשנכנסתי למחלקה החשוכה ראיתי שאני שוכב על מיטה עם גלגלים ומסתובב בין נשים ערומות חולות ותמיד רגליים פתוחות. הנשים הערומות בשלבים שונים של בדיקה או טיפול.אברי המין הנשיים היו בצורות מזעזעות ,לפני או אחרי ניתוחים .

אלי היקר החלום השני שהפנית אלינו, אך מגביר ומגדיר את רמת הסכנה והחרדה שבה אתה שרוי. התרחבות לב היא מצב חולי מסוכן ולמרבית האימה, אתה לא נכנס למחלקה הנכונה עבורך אלא למחלקה שעל פניו אינה מתאימה לך, של נשים ערומות שעברו ניתוחים באברי המין שלהם. בחלום מובע גם יחס לא אוהד במיוחד כלפי נשים והשאלה היא האם אתה חש עוינות כלפי נשים משמעותיות בחייך או שמא אתה נמנע מקיום קשר אישי אינטימי עם נשים? במידה ואתה חש ברמת חרדה כה גבוהה כפי שבאה לידי בטוי בחלומות מומלצת פנייה לטיפול פסיכולוגי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות