חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

18/08/2010 | 09:33 | מאת: מיטל

היי, אתמול היה לי חלום שאני יולדת ללא צירים ולא בחדר לידה אלא אצלי בבית ,לידה ללא צירים וללא דם לידה נקייה ,ולאחר הלידה הראשונה הרגשתי שיש עוד אחד שיוצא ואני אומרת לבעלי יש עוד אחד והוא מושך אותו החוצה ובאמת ילדתי שתי בנות ..יש לציין שאני חויתי לאחרונה חוייה לא נעימה של הפלה וכמובן שאני מנסה שוב להכנס להריון ,האם החלום נובע מהכמיהה שלי שוב להכנס להריון או שיש לו פירוש אחר ??

מיטל היקרה חלמת חלום אידאלי על לידה ללא כאבים, ללא צירים וללא דם ואכן נדמה שזוהי משאלה לכמיהתך העמוקה להיות בהריון ולהגיע סופסוף למצב הלידה. מאחלת לך שתגיעי במהרה למצב המקווה ושמידת השמחה והסיפוק שיהיו בו אכן יהפכו אותו לקל ללא קשר לנסיבות הפיזיות. שיהיה בהצלחה! חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות