שאלה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/08/2011 | 15:25 | מאת: רעות

כשהייתי בת 12 שכבתי עם בן דוד שלי . היום אני בת 20 . היום חלמתי חלום שאני שוב שוכבת איתו . אני והוא בכלל לא מדברים כבר הרבה שנים . רציתי לדעת מה החלום הזה אומר ?

רעות היקרה בפנייתך אין כל מידע אודות מצבך הזוגי כיום- האם היית מאז עניין הבו דוד קשרים כלשהם והאם קיימת מאד יחסים מיניים רציפים עם גבר כלשהו. הפירוש לחלום יקבל משמעות שונה לגמרי אם התשובה לשאלת הזוגיות והמיניות עם גברים אחרים היא חיובית או שלילית. לפיכך אין ביכולתי לתת בשלב הנוכחי פירוש לחלום. איני יודעת האם המעשה המיני היה בהסכמה , מתוך סקרנות ורצון שלך כמו גם שלו, מי פיתה או מי, האם היו בו הבטים של הנאה או אינוס והאם הוא הוליד בתוכך לאורך השנים רגשות אשם. האם את חווה אותו כיום כטראומה או כניסיון בוסר של מיניות? מצאי מה מכל הדברים נכון לגבי אותו ארוע וממנו נסי להבין מה זה אומר על האין/יש של מערכת זוגית ומינית אצלך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות