חלום על האקס

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/08/2011 | 13:40 | מאת: דנה

חלמתי שחבר לי לשעבר, ממנו נפרדתי לפני חצי שנה, בהריון בחודש החמישי.ואני אצלו בבית בחדר שינה, וכל המשפחה שלו בבית.

דנה היקרה איני יודעת כמה זמן נמשכה חברות זו, מהו גילך ומה היתה איכות הקשר. האם אתם בגיל זו ציפית שהקשר יוביל לנישואין ולהקמת משפחה? בחלום, קורים שני דברים לחברך לשעבר: 1. ארוע מופלא שהוא בניגוד לסדרי עולם והוא דבר היותו בהריון. האם היתה לך משאלה להנשא ולהרות ממנו? 2. האם ההריון הבלתי אפשרי של האקס מבטא חשש או קנאה שמא יתחבר למישהי אחרת בתקופה הנוכחית באודך כואבת את הפרידה? לא ברור מה את עושה בביתו באותה עת ולא ברור מה הקשר ביניכם במהלך החלום , כך שנדמה שהדבר היחיד שניתן לומר שיש כאן אלמנט של געגועים ואולי של קנאה ואולי גם תחושה של החמצה של אדם שאהבת. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות