נחש דק ובינוני צבעים שחור וירוק

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/08/2011 | 00:20 | מאת: דורית

אני חולמת שהנחש על הרגליים שלי אני ישנה ומנסה לנער אותו מעלי ולא מצליחה הוא מקיש אותי ואני רואה שתי מוקדי הקשה, סימני השיניים כאילו שתי טיפות דם במקום בו הנחש הקיש התעוררתי...

דורית היקרה נחש הוא חיה לא אהובה בדרך כלל על בני האדם ובעלת פוטנציאל של הקשה, ארס ומוות או בעל פוטנציאל של חנק. את חווה סכנה בעת שנתך, עת הנחש כרוך על רגלך. לא ברור לנו גילך או מצבך הזוגי. האם יתכן שאת חשה איום של תקיפה מינית או מין שאינו בהסכמה מלאה שלך במידה ואת ישנה עם בן זוג? במידה ואת ישנה לבד, האם דחפים מיניים הדוחפים לעבר אוננות מאיימים עלייך או גורמים לך לרגשות אשם או בושה? אם התשובה אינה קשורה למיניות בררי לעצמך מהם התכנים המאיימים עלייך בחיי היומיום או בעת השינה והגורמים לך לחוות אותם כנחש המקיש אותך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות