חלום מוזר מאוד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/07/2011 | 00:06 | מאת: אלה

לפני כמה שבועות בערך חלמתי חלום ממש מוזר , חלמתי שקודם כול הייתי עם אחותי בחנות צעצועים ובחרנו מה שאנחנו רוצות וסבתא שלי קנתה לנו כול מה שנרצה ( כמו במציאות ) , ואז אני זוכרת שדיברתי עם סבתא שלי יום אחד בחלום והיא אמרה לי שיש לה אחות שמישהו רצח אותה וקבר את הגופה במקום מוזר וראיתי שהיא הייתה ממש מודאגת והיא אמרה שהיא כ"כ רוצה למצוא את הגופה ולשים אותה בבית הקברות אבל היא אף פעם לא מצאה אותה אז החלטתי לעזור לה , ואז הלכתי לאיזה אישה מסתורית והלכנו מכות עם רובים וזה היה ממש רציני הייתי צריכה לעבור אותה כדי להגיע לשביל של דשא שזה ניראה כמו נהר ששמו עליו דשא כדי להוציא את הדשא ולקחת את הגופה מהנהר שמתחבא מתחת לדשא , אני זוכרת שנלחמתי באישה והייתה לה עוזרת ושדיברתי עם העוזרת שלה שלא תפגע בי כי לא כדאי לה כי היא סתם נגררת אחרי האישה .. אחר כך אחרי שנלחמתי ממש באישה הצלחתי לעכב אותה ואז רצתי למקום של הדשא תלשתי את הדשא וראיתי שבמים יש דם , והלכתי ותלשתי עוד לכיוון מסויים וראיתי שהדם יותר ויותר מרוכז ואז הגעתי למקום מסויים שהיה שם הכי הרבה דם ואז ראיתי שהאישה מאחורי מתקרבת ופשוט תפסתי אומץ ושלפתי את הגובה מהנהר עם הדם ( זה היה קצת עמוק ) והחזקתי את הגופה ( היא הייתה רק שלד ועצמות ואני זוכרת שממש הרגשתי אותה מתחת למים ) וייריתי באישה והיא מתה , ואז הלכתי לסבתא שלי והראתי לי את הגופה בייד שלי ואמרתי לה הינה סבתא קחי מצאתי , עכשיו הכול בסדר . והיא הייתה נורא עדישה והיא התנהגה כאילו לא קרה כלום ואני נורא ציפיתי שהיא תודה לי ותשמח .. מה זה אומר ?

אלה היקרה בהעדר פרטים אודות גילך ונסיבות חייך פירוש החלום יהיה לא שלם ולא מלא. החלום מתחיל בתיאור קשר אהבה נעים ומפנק בינך לבין סבתא, קשר שהוא יקר לך עד כדי כך שאת מוכנה לעשות הרבה מאד למענה. לאחר מכן, מתחיל סיפור עלילה אלים, רווי דם, רצח והחבאת גופה כשאת לוקחת על עצמך סיכון חיים על מנת למצוא גופה אבודה ולהביאה לסבתא. משהו שלא הקרבה והשקעה והפעם קיימת אי הענות לעומק התיחסותך, אי הכרת תודה ואדישות. כאילו אין האהבה זקוקה או דורשת אלימות וחירוף נפש. לא ברור האם החלום מבטא אכזבה מדמויות אהובות דווקא ברגעים קשים שלך או שמא המסר הוא שאין לחטט בעבר ובפצעיו, שכן התעמקות יתר בהם, עד כדי עימות של חיים ומוות, אינו בר טעם ואינו מביא את הפירות המיוחלים. בררי לעצמך לאיזה מצבי חיים מתייחס החלום הזה שהוא חלום סמלי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות