חלומות על גברים אלימים בלילה אחד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/07/2011 | 09:30 | מאת: חלי

24 ביולי 2011–07–24 חלומות בלילה זה חלמתי שגבר צעיר ונחמד לא מוכר התגנב לדירתנו כדי לשם סקס. בעלי ניסה להוציאו מהבית אך לא הצליח הוא נשאר בדירה שבוע שבועיים מתחת למיטה בהחבא. יצא לי לדבר איתו. הוא לא עשה שום דבר בכוח. בסוף ראה שמטרתו לא הושגה עזב מרצון. אחרי תקופה גבר אחר יותר כוחני גם פלש לאותה מטרה. בעלי דרש שיצא. הוא לא יצא ואז בעלי שפך דלק והצית את האזור שלו ,בלית ברירה הסתלק. חלום אחר באותו לילה: גבר חטף ילדה והרג אותה. ילדה זו היתה תלמידה פרטית שלי. ילדה קטנה. שמעתי שהוא יצר קשר עם ילדה אחרת גדולה יותר שגם היא תלמידה שלי. היה לו הטלפון הנייד של הילדה שנהרגה והיו לו כל המספרים שיש לי בטלפון המספרים של התלמידים ושל אחרים. חשדתי וניראה, הגיוני שהוא יוצר קשר לפי מספרי הטלפון שהיו בנייד וכדאי להודיע למשטרה מתוך אחריות. כשפניתי לשוטר האחראי הוא אמר שבינתיים מה שחשוב להם שיחזיר את הכסף שלקח. הוא לא שמע שהרוצח יצר קשר עם ילדה אחרת. אמרתי לו שאני אומרת זאת מתוך אחריות ,שיהיו מודעים לאפשרות זו, כי יש לו את הטלפון של הילדה עם כל המספרים של התלמידים שלי. בסוף קלט ואמר שיעיר זאת למי שמטפל בזה.

חלי היקרה למעשה את מדברת על שני נושאים בחלום. האחד, נושא מין והשני פגיעת אלימות עד כדי רצח ילדה. חלקו הראשון של החלום בענייני מין, נדמה לי כמצביע על משאלות סמויות למין עם מישהו מחוץ למסגרת הזוגית. שבועיים הם זמן מספיק לסלק מישהו מהדירה. אין צורך להציתה אלא די לקרוא למשטרה וכמו כן די זמן מספיק לקיים איתו יחסי מין עם רוצים בכך. נשמע לי שחלק זה של החלום מבטא קונפליקט מיני מסוג כלשהו בין משאלות, צרכים וסיפוק מיני בחייך האישיים או בחייך הזוגיים. בררי באיזו מידה הדבר אכן נכון לגבייך. חלקו השני של החלום הופך לאלים ומסוכן הרבה יותר כאשר תגובת השוטרים היא לא רלבנטית ולא מניעתית. כלומר ההרגשה היא שאין דין ואין דיין וקיימת הפקרה פוטנציאלית של קורבנות עתידיים אפשריים. לא ברור לי מהי החרדה שאת חשה ביחס לתלמידות שלך. חרדה המתגלגלת ככדור שלג בחלום עד למצב של רצח. בררי לעצמך באיזו מידה את חשה ביטחון בתפקידך, באיזו מידה את מרגישה תורמת לבנות אותם את מלמדת (איני יודעת מהו המקצוע אותו את מלמדת) ובמידה ומדובר במקצועות של ספורט או מקצועות פיזיים, האם את נוקטת בכל אמצעי הזהירות הפיזיים הנדרשים. ביחס לתלמידות מובעת חרדה עמוקה, איני יודעת מה מקורה ועלייך לברר זאת לעצמך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות