חלום על עכבישים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/07/2011 | 23:49 | מאת: לימור

שלום רב, לפני יומיים חלמתי חלום שקצת הפחיד אותי כשהתעוררתי. יש לי 3 בנים, שהקטן בן שלוש. עליו גם חלמתי. אני לא זוכרת איך זה התחיל אבל זכורה לי חזק תמונה של הישבן שלו שממנו יוצאים כמה חריצים בפי הטבעת ומשם יוצאים המון המון עכבישים, ממש כמו נחילים שלהם ואני זוכרת שחשבתי לעצמי וואו, מה זו הכמות הזאת ולמה הם יוצאים משם. זהו ואז התעוררתי בהרגשה לא טובה. מה זה אומר?

לימור היקרה כללית החלום מביע חרדה כלפי בנך הקטן. חרדה יכולה להיות קשורה למצב בריאותו הפיזי או ההתנהגותי. האם הוא לוקה במחלות מעיים כלשהן? האם הוא סובל מכאבי בטן? האם הוא נוטה לעצירות או לשילשול? למזלנו, עכבישים אינם יוצאים מפי הטבעת. אך עכבישים מסמלים עבורנו חרקים לא אהובים ובלתי נעימים. האם יש בהתנהגות בנך הקטן הבטים לא נעימים עבורך או הבטים שאינך יודעת להתמודד איתם? החלום מציין קשר שיש בו הבט לא נעים בינך לבין בנך. האם את יכולה לאתר מה מקור אי נעימות זו? אגב, יתכן שיש כאן העברה מילד אחד לשני, ושמקור הקושי אינו דווקא הבן הקטן אלא אחד הילדים האחרים. בררי לעצמך כלפי איזה מילדייך קיים אצלך מוקד של אי נעימות או קושי בהתמודדות. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות