חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

18/07/2011 | 00:58 | מאת: עדי

אני בת 16, גרה בבית של ההורים שלי, ביחד עם שני אחים, ללא חבר. טוב החלום שלי היה ממש מוזר זה התחיל בזה שאני עושה צניחה חופשית עם כביכל "חבר שלי" שאני כנראה הולכת להתחתן איתו כי אמרתי לו "קודם נתחתן ואז נביא ישר ילדים זה יהיה הכי מהר" אני זוכרת שהמצנח היה בצבע כתום ממש כמו מרקר ואז ישר היינו אצלי בבית עם שתי חברות שלי,הן היו שמחות בזה שאני הולכת להתחתן איתו. הייתי אצלי בחדר ואז דיברנו וגיליתי שקוראים לו עומר כי עד אז לא ידעתי איך קוראים לו אבל ידעתי שאני אוהבת אותו ושאני מתחתנת איתו. אחר כך הסתכלתי על עצמי במראה ושמתי לב לזה שהגבה שלי נהיתה מוזרה ודלילה ולא ידעתי למה זה נהיה ככה ושאלתי אותו אם הוא ירצה להתחתן איתי ככה והוא אמר ברור שכן אחר כך אני זוכרת שהוא שכב אצלי במיטה בחדר אני זוכרת שהיה לו שיער חום בהיר ,קוצים ואף שפיצי וקראתי ברכה ששם היה כתוב השם שלו : עומר בצבע אדום. המוזר הוא שאני זוכרת מהחלום הזה המון פרטים והיו לי הרגשות מוזרות כמו תחושה שהוא בן עשרים ומשהו וגם אני אני זוכרת איך הוא נראה ועל מה דיברנו בשיחות שלנו.. האם לחלום הזה יש באמת משמעות

עדי היקרה ברמת ההכללה זהו חלום "נורמלי" של בחורה המצפה להתחתן יום אחד עם אהוב ליבה ולהביא ילדים לעולם. עד כאן אין כאן שום סיבוך. אין זה חלום נבואי, אלא חלום משאלה שהוא בהחלט סביר לגיל. השאלה העיקרית לדעתי ביחס לחלום היא האם משאלות אלו קיימות כיום בתודעתך בגילך הנוכחי או שהן מיוחסות על ידך לעתיד המתאים בו תהיי בשלה לכך? עניין הצניחה החופשית מצד אחד הוא די נפוץ היום כסוג של חוויה של טרום נישואין או אפילו של טקס נישואין ומצד שני - עשוי לרמז על כך שאין "לצנוח" למצב נישואין ומשפחה ללא הכנה נפשית מתאימה. נא בררי לעצמך באיזו מידה תכני החלום מעסיקים אותך בחיי היומיום, ברמת המודע, ואם כן נסי לברר מדוע שכן נדמה שגילך הוא צעיר מדי בשלב הנוכחי לשאוף לממש בעתיד הקרוב תוכניות אלה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות