חלום שחוזר על עצמו!

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/07/2011 | 13:54 | מאת: חסויה

שלום! לפני שבוע התחלתי לחלום חלום שחוזר על עצמו בחלום נופלות לי כול הזמן 5 שיניים ! קראתי על הפירוש חלומות של שיניים שנושרות רציתי לדעת האם המספר 5 מסמל משו מסוים!???

פונה יקרה איני יודעת היכן קראת על פירוש של אובדן שיניים שהוא אחד החלומות הנפוצים ביותר. נפילת שיניים מסמלת בדרך כלל פחדים של אובדן, פגיעה, הזדקנות, וכללית מסמל תחושות של חוסר ביטחון ולמי מאיתנו אין כאלה? איני יודעת מה מסמל המספר 5. 5 עשוי לסמל את חמשת החושים, חמש אצבעות בכל יד ובכל כף רגל, 5 עשוי להיות מספר נומורולוגי שאת מחוברת אליו, הוא עשוי להופיע בתאריך הלידה שלך, כך שעלייך לברר מה משמעות המספר 5 עבורך.תחילה עלייך לגלות את המשמעות של המספר 5 עבורך (5 בני משפחה, 5 אחים ואחיות, 5 שנות לימוד ב...,5 שנות זוגיות, 5 חברות וכו' וכו') ולאחר שתמצאי מה מסמל המספר 5 בהקשר האישי שלך נסי לבדוק מהם פחדייך באותו תחום המסמל המספר בו את חוששת מאובדן, ניתוק קשר, פגיעה או כל חוויה אחרת לא נעימה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות