שואה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/07/2010 | 15:34 | מאת: רלי

אני בחורה צעירה מאוד,נערה,מס פעמים אני חולמת על השואה,רדיפות,ועינויים,,,אני חולמת מס פעמים.מה זה אומר?

רלי היקרה, התכנים שאת מעלה הם תכנים של פחדים עמוקים עד כדי שיתוק וחוסר אונים. נושא השואה הוא הנושא הקשה ביותר במודע הקולקטיבי שלנו כעם וכתרבות. האם את מחוברת באופן כלשהו לנושא דרך קשרי המשפחה שלך?האם נחשפת לתכנים על השואה דרך לימוד או קריאה? כך או כך תכנים על השואה דורשים ממך להתבונן על הפחדים העמוקים ביותר שלך ולבדוק את מקורם ולבדוק האם יש לך דרכי התמודדות מתאימים כדי להגיב במציאות בהתנהגויות שיספקו לך הגנה ופיתרון. חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות