חלום נוראיי ....עזרה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/06/2011 | 20:47 | מאת: מאי

שלום לך ד"ר... חלמתי חלום נוראי אשר מישהי זרה בחלום תופסת אותי רבה איתי ולאחר מכן מפרידים ביניינו וכשמפרידים בניינו היא צועקת לעברי שעוד מספר שנים דל אמות החלום הזה מטריד אותי מאוד אני אומר לך גם ששהיו לי לפני החלום כמה ימים מחששבות על המוות אני נמצאת בתקופה לחוצה מלאת בחרדות ופחדים האם תוכלי לעזור לי במקצת ?? תודה מראש .....

מאי היקרה הדבר המשמעותי הכי חשוב לומר שהופעה בחלום של מסר אודות מוות עתידי אין בה ולא כלום עם עניין נבואי כלשהו! המסר היחיד הוא מסר של חרדה עמוקה הפועלת בתוכך מבפנים והדרך להפחדה עמוקה היא לאיים עלינו במוות. כפי שאמרת את אכן שרויה במצוקה ובחרדה. איני יודעת את הסיבה לכך ואכן החלום משקף זאת בצורה ברורה. לפיכך הייתי מייעצת לך למהר ולפנות לטיפול פסיכולוגי בקופת החולים אליה את שייכת ובמידה ויהיה צורך יפנה אותך הפסיכולוג המטפל בהתאם להערכה משותפת של שניכם לקבלת טיפול תרופתי הולם. שוב אך ורק אם יימצא צורך לכך. חשוב לציין כי תרופות נוגדות חרדה הן יעילות ו"עושות את העבודה" אך עדיף לדעת ולזהות מהו מקור הבעיה ואם אפשר אז גפ לפתור את המקור. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות