חלום על רצח

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/06/2011 | 14:13 | מאת: דיקלה

שלום אילנה, בת 30 נשואה לאדם מקסים ואמא לילדה בת שנה ושלושה חודשים. ביתי מאד טמפרמנטית ושובבה. רק בספטמבר השנה תכנס למסגרת של גן. היא איתי בבית. איני ישנה טוב בלילות לוקחת רסקיו נייד לפני שינה. אין לי עזרה מאף אחד פרט לבעלי, דבר שמקשה עליי מאד. כועסת מאד על אימי. חלמתי לפני יומיים חלום שמטריד אותי מאד. חלמתי שאני ועוד אנשים ( לא זכור לי מי) רוצחים אדם ומסתירים את הגופה. זוכרת את החלום כאילו ממש אמיתי. ההתעסקות עם הגופה וההסתרה שלה מפני אנשים שיגלו. יש לציין שבאותו לילה לא לקחתי רסקיו לפני השינה. בתודה ובברכת חג שבועות שמח

דיקלה היקרה לא נעים בכלל לרצוח אדם בחלום ולהסתיר את הגוויה שלו. זהו חלום מעורר איימה וללא ספק מצביע על חרדות שבנפש. את מדברת על כעס כלפי אמך, האם משום שאינה עוזרת ותומכת בך בגידול הבת? האם מסיבות אחרות? וכמו כן את מדווחת על קושי בהתמודדות הכללית. בשל מצב הקושי והחרדה הכללית שלך, את מתקשה להרדם בלילות ללא רסקיו. כך או כך את מדווחת על הבטים שונים של סטרס וחרדה ואלו הגיעו לביטוי מוקצן בחלום הרצח. רצח יכול לבטא כמובן כעס, חווית אשמה,וכללית אין ספק שיש כאן מצוקה רבה. במידה ואת מוצאת שיש מקום לרדת לעומקם של דברים ולברר את מצוקותייך במידה והם מפריעות לך להרגשה הטובה ולתפקוד היומיומי מומלץ שתפני ליעוץ פסיכולוגי אישי. החלום בעצם מצביע על כך שעוצמת הדאגה והחרדה הפנימית יתכן שעמוקה יותר מכפי שאת מעריכה ושוקלת בחיי היומיום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות