חלום על טביעה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/05/2011 | 18:26 | מאת: חיים

שלום היו חלומות שונים על בני שטובע הראשון שהוא טובע בים ואני מוציא אותו ללא הכרה אבל מצליח לעשות לא החיאה והוא חוזר להכרה החלום השני שבני בן השנתיים נופל לבריכה קפואה ואני קופץ אחריו מצליח להוציא אותו והוא ניצל אשמח לקבל את תשובתך לגבי פרוש החלומות האילו

חיים היקר התוכן הגלוי של החלום מביע חרדה ברורה לגבי גורל בנך. החלום מתייחס לסכנה פיזית של טביעה אך יתכן בהחלט שמדובר גם בסכנה רגשית של "טביעה" ברגשות בלתי הולמים. האם בנך סובל מהתפרצויות מסוג כזה או אחר? האם בנך סובל מבעיות כלשהן בהתפתחות או בהתנהגות הכללית? החלום מביע דאגה למצב הבן אך בשני המיקרים אתה מצליח להצילו. האם גם במציאות אתה נוקט בצעדים של שמירה ושיפור מצבו ההתנגותי והכולל של הבן? מובעת בחלום אחראיות ודאגה לשלום הבן. אנא בדוק האם דאגה זו היא אכן במקומה או שמא היא מוגזמת ומבטאת חרדות יתר שאולי מוטב היה והיו פוחתות במעט. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות