לאילנה שלום רב! מה אומרים עכברים בחלום?

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/04/2011 | 00:26 | מאת: אני

ישנתי עם התינוק שלי במיטה שנת בוקר ,וחלמתי שהביאו לי לבית עוד מקרר אך יוצא ממנו עכבר אחד גדול בצבע כחול אפור ממז נגעלתי ממנו,ועוד עכברים לבנים קטנים ומתוך החלום אני צועקת לביתי הדגולה שתקום מהמיטה כי הם עולים למיטה שלה,יש לציין שהתעוררתי בבת אחת מבועתת ומבוהלת כי בחלום זה היהנראה ממש אמיתיאודה לפתרון שלך ,יש לציין שכמעט קורה לי בהרבה חלומות שאני מנסה להציל את ביתי או להזהיר אותה ממשהו-האם יש בזה קשר למציאות

אני היקרה עכברים זה בהחלט לא נעים ובטח לא כאשר הם יוצאים מהמקרר או בכלל משוטטים בבית. בדרך כלל אנו מזהים עכברים עם מצב של ריקבון, הצטברות אשפה, ליכלוך, ובקצרה - עם מצבים לא נעימים המהווים קרקע פורה לריבוי העכברים. המקרר מטרתו לשמש מקום איחסון לחומרי הזנה טובים, נקיים ובריאים ואם יוצא ממנו עכבר גדול משמעותו כי חומרי ההזנה התקלקלו, הבאישו ונרקבו. כלומר - דבר שהיה מיועד לטוב הפך לדבר רע. החלום מבטא חששות שדברים עשויים להתקלקל בחייך דברים כגון יחסים רגשיים במשפחה, מצב כלכלי, בריאות וכו'. זהו חלום המבטא דאגה וחווית סכנה העשויה לבוא. ואכן את מציינת שאת מרבה לחלום חלומות של דאגה. בדקי מהם הגורמים המטרידים אותך ברמה הרגשית, האם אלו כעסים שבך? אכזבות? תסכולים או תחושות החמצה מסוג כלשהו? נדמה שמשהו בחייך לא מתנהל באופן שהיית מצפה לו, משהו משובש במידה מסוימת ואת מרבה לדאוג אודות כך. בדקי מהם דברים אלו המטרידים אותך ונסי למצוא להם םתרון הולם. במידת הצורך ניתן לפנות לעזרה של אנשי מקצוע. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות