חלום על דברים שמתפוצצים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/07/2010 | 22:22 | מאת: טלי

אני בת 13 וחצי. חלמתי שאני בהופעה של סינדרלה ובזמן שהיא ניקתה את שידת הטלויזיה וטלויזיית הפלזמה בסלון, דברים מהתפאורה כמו כדים שהיו על השידה, התחילו להתפוצץ. חלמתי אותו חלום בדיוק פעמיים, וזה מאוד מטריד אותי שאני רואה דברים מתפוצצים. האם זה סימן למשהו?

טלי היקרה, אני מניחה שסינדרלה לא כל כך אהבה את תפקיד הליכלוכית שנכפה עליה. האם גם את מרגישה שיש דברים בחיים הנכפים עלייך ושאינך רוצה לעסוק בהם? האם חוסר הרצון לעשות את הדברים הכפויים גורם לך למתח ולכעס? כשדברים מתפוצצים בחוץ בחלום, הדבר יכול להצביע על פיצוץ רגשי פנימי כמו כעס או תסכול. בררי לעצמך על מה את כועסת או מתוסכלת. אילו תחומים את חשה שנכפים עלייך דברים ושאין לך יכולת תגובה הולמת? האם באפשרותך למצוא דרכי התמודדות יעילים יותר כדי להגיב למצבים הלא נעימים? החלום קורא לך לשפר את מצב התמודדותך שכן יותר מדי דברים מתפוצצים לך בפנים. חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות