גניבת רכב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/04/2011 | 17:15 | מאת: קורל

שלום, אשמח לפירוש חלום מוזר זה.. חלמתי שגנבו לי את הרכב ואחותי מסיעה אותי ברכבה לאנשיהוץץ זהות הגנב ידועה לי קרח עם זקן ארוך שחור שמשמש יבואן לאיזה חנות יש לו פקידה שמתחמקת ממני כשאני מבקשת לשוחח עם הגנב חשבתי כמה נורא שגנבו לי את האוטו עם כסאות הבטיחות של הילדים והתעוררתי..

קורל היקרה חלומות רבים עוסקים במכוניות, נהיגה , אובדן מכונית, אי מציאת מכונית בחנייה וכו'. המכונית היא כלי חשוב שלעיתים קשה להסתדר בלעדיו המסיע אותנו לעבר מטרותינו בעולם הפיזי. במובן זה, הוא משמש סמל לאני המודע שהוא החלק הנפשי המפעיל אותנו בעולם בצורה מכוונת מטרה ויעודית ומופעל על ידי רצונותינו וכוונותינו. המכונית שלך ובה כסאות הבטיחות של הילדים נגנבה. כלומר - משהו בחלק האישי + כולל החלק האמהי נפגם. האם את מרגישת התלבטויות ביחס לאיזשהו תיפקדו שלך בעולם והרגשה שאינך משיגה את יעדך בתחום כלשהו? האם את מרגישה שמשהו בהתנהגותך האמהית ראוי לתיקון או את מטילה בו ספק? גניבת המכונית ובו כסאות הבטיחות מצביעה על חרדה בנוגע לכלי (האני המודע הפועל בעולם) המיועד לתיפקוד ולהשגת תוצאות ראויות. אחותך מסייעת לך בחלום. האם היא גם דמות מסייעת בחיי היומיום בתחומי החיים השונים? בחלום אינך מצליחה לדבר עם הגנב כביכול בגלל החסימה הנוצרת על ידי מזכירתו המונעת זאת ממך. לתת מודע הרי אין גנב וה"גנב" הרי הוא את עצמך המונעת מעצמך באופן רצוני או בלתי רצוני את הנגישות לחלקים פנימיים שהם המקור הן לשיבוש וחלקים אחרים שהם המקור לקבלת עזרה והדרכה פנימית. הקיצור - החלום קורא לך להתבונן פנימה, להעריך את תפקודיך השונים בעולם בפרט בתחום האמהי, ובמידה ואת מוצאת שאת בקשיים רגשיים ובהטלת ספק באחד מהתחומים האלה, נסי לקבל את העזרה הדרושה על ידי עבודה פנימית, קריאה, איסוף מידע או פניה לאנשי מקצוע על מנת לשפר את ההתמודדות עם המציאות. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות