צימאון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/03/2011 | 19:15 | מאת: רותי

בחלום שאני חולמת,וחוזר על עצמו בזמן האחרון פעמים רבות,אני שותה בקבוק מים מאחר ואני צמאה אך הצימאון פשוט לא נגמר,אני שותה עוד ועוד ואני נשארת צמאה(למרות שהמים פושרים) האפ יכול להיות שהחלום מסמל חוסר מסוים?

רותי היקרה נדמה לי שהפירוש שלך לחלום הוא נכון ומדויק כי ככל שאת שותה וזה אומר מקבלת סיפוק לצורך אין את נמצאת במצב רוויה או סיפוק ורוגע. החלום מבטא תיסכול וקושי להגיע לסיפוק ולרוגע לא בגלל שאת לא נוקטת באמצעים הנחוצים (שתייה כשצמאים) אלא יתכן שאולי יש כאן זיהוי לא נכון של הצרכים האמיתיים. החלום קורא לך להתבונן למקומות חוסר הסיפוק בחייך ולהבהיר לעצמך באיזו מידה יעדי הסיפוק הם אותנטים ובאיזו מידה הם תחליפים לדברים אחרים משמעותים יותר עבורך כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות