הזוי...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/02/2011 | 21:49 | מאת: שומשום

אני בת 52 גרושה גרה בגפי. זוהי תקופה לא קלה עבורי בתחום הכלכלי ובתחום הזוגיות. חלמתי שלשום חלום מוזר ואני מאוד סקרנית לגביו. הלכתי על שפת הים ופגשתי מישהו מהעבר וכשראיתי אותו נכנסתי לים ובתוך שנייה מצאתי את עצמי בלב ים, כאילו ואני שחיינית מקצועית. הבחור שפגשתי נכנס גם. השחייה היתה קצת כבדה וכשניסיתי להבין למה, הסתכלתי מאחור וראיתי גל ענק בדמוי נתחי בשר סטיק נא. נדהמתי לגלות את הגל ואמרתי לבחור שהיה איתי, עכשיו אני מבינה למה היה לי לא קל לשחות והצעתי לחזור לחוף. אני חייבת לציין שלא פחדתי מהגל אך מאוד התפלאתי. המשכנו ללכת על החוף ושאלתי אותו אם נוח לו ללכת איתי שכן אשתו עלולה לראותינו וזה לא יהיה לי נעים. הוא ציין שהגיע זמנו לחיות את חייו ולכן לא איכפת לו. ואכן היא צעדה לקראתינו ואמרה תוך כדי שהיא הולכת "אני לא מאמינה" לא היה לי נוח בשבילו והוא לא התרגש בכלל מהתקרית. ציינתי בפניו שביקרתי בפריז והייתי ממש מתחת לבית שלו והוא שאל למה לא קראתי לו. התעוררתי ממש אחרי שאמרתי לו שלא רציתי להפריע. אני מאוד סקרנית לגבי החלום הזה. אני חולמת הרבה אך חלום זה מעסיק אותי במיוחד. תודה מראש על פיענוח החלום שומשום

שומשום היקרה נראה שהחלום עוסק בצורך הרגשי לחפש ולמצוא קשר ובקשיים בהם את נתקלת בתחום זה. החלום מציין שהתחלות הקשר נדמות כקלות יחסית, את נכנסת לשחות במרחב בו את מקצוענית ומטיבה להתמודד והגבר ממהר להכנס אחרייך, אלא שעד מהרה מופיעים קשיים לא צפויים ואפילו לא רציונלים כגון גל מלא בשר המקשה על השחיה וקושי זה הופך מוחשי יותר בהמשך כאשר הוא לובש את דמותה של אשת הגבר, שעצם קיומה הוא מכשלה להמשכו של הקשר. נראה שיש בך יכולות פתיחה וחיוניות טובים לתחילת קשר אלא שבהמשך ככל הנראה עולים רגשות עמוקים ולא נעימים אולי של כעס, אולי של קנאה, אולי של תובענות או דחיה (כל מה שאפשר לעלות על הדעת לגבי חוסר הנעימות של המצאות נתחי בשר בתוך גל ימי) ושרגשות אלה פוגמים בהמשך הזרימה של הקשר ובאפשרות מימושו. החלום קורא לך לעשות בדק בית בהתנהלותך כלפי גברים ולבדוק מהם המכשולים בהם את נתקלת לביסוס זוגיות מספקת. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות