חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/02/2011 | 17:31 | מאת: בת 18

שלום,אנסה לפרט כמה שיותר כדי שתוכלו לפרש לי.אני בת 18 בת לגרושים(שנה וחצי)וחיה עם אימי שנשואה שנה ועם אחיי.לאחרונה אני חולמת חלומות רבים שרובם על פרידות ולעיתים על אובדן. יש לציין שהחיים בבית קצת קשים לי עם הזוגיות של אימי,הרגשת בדידות דאגה בלעדית לאחיי(יש על מה לדאוג)..אתמול חלמתי שחברתי הטובה מגיעה אלי ומספרת לי שהוריה מתגרשים,לקחתי אתזה מאוד קשה והתעוררתי בוכה.אני אחת שמאוד מודעת למצבי ולהרגשות שלי ולכן ניסיתי לחשוב מהי סיבת החלום- חברותי הטובות לא ממש מבינות אותי בקטע של החיים שעברתי(אני לא בנאדם מתלונן בכלל ואולי הגענו לנושא לעומק פעם אחת מאז הגירושים)אפילו אם אפשר לומר קצת מתייחסות אלי כאל צומיסתית..אני הרגשתי מהחלום שאולי הסיפור של החלום כביכול "הבין" אותי,כביכול נתן לי רשות להראות את הרגשותי לחברתי הטובה.אשמח אם תפרשו לי מה זה אומר. תודה וערב מקסים.

פונה יקרה אני חושבת שהפרשנות האישית שלך קלעה בול לחלום ואין מה להוסיף דבר. אין ספק שמסובך מאד להיות בגילך, לאחר שנה וחצי של פרידת ההורים כאשר מיד לאחר הפרידה אמא נשאת לגבר אחר שאולי היווה את העילה לגירושים מלכתחילה. רגשית את במצוקה, זאת את אומרת גלויות ומפורשות ובהחלט יש לך את כל הסיבות הטובות לכך. הייתי ממליצה לך מכל הלב לפנות לטיפול פסיכולוגי במסגרת קופת החולים אליה את שייכת. את הבכי שלך במציאות את מייחסת בחלום לחברה, מזדהה ומבינה אותה. בכי זה שבתוכך עלייך להוציא ולחוות בפני דמות מקצועית וטיפולית שתקל עלייך להתארגן בעולמך במצב החדש. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות