טילים מתוחכמים מאירן

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/02/2011 | 03:45 | מאת: דויד

חלום שחוזר על עצמו כל פעם, טילים מאירן עלינו, טילים מתוחכמים כלומר עם מצלמה עליהם שהטיל רודף אחריך לכל מקום. מעניין שבסופו של דבר תמיד אני מצליח להנצל. השאלה אם זה קשור למציאות הנוכחית עם אירן, או שזה מראה על משהו יותר. תודה

דויד היקר העובדה שקיים איום אסטרטגי כן או לא מאירן לא גורמת לאנשים לחלום על נפילת טילים על מצלמות כך שיש כאן הלבשה של תוכן פנימי על קונטקסט פוליטי מסוים. מצלמה שרודפת אחרינו לכל מקום היא ארוע מאד לא נעים שכן היא מעמידה בסכנה את הפרטיות האישית, היא פולשנית ומרבית האנשים (למעט המשתתפים בתוכנית האח הגדול) רואים בכך חדירה למרחב האישי שלהם, חדירה בלתי נסבלת. האם אתה מרגיש שבמציאות היומיומית יש אנשים המאיימים עליך בדרך כלשהי? האם אתה מרגיש שיש אנשים החודרים למרחב האישי שלך? גוזלים את האנרגיות שלך? מנצלים או משתמשים במשאבים שלך? זהו חלום ברור של איום וחוויה של סכנה, והוא קורא לך לבדוק מהם מקורות האיום במציאות מהם אתה חושש ברמת היומיום וקורא לך לשפר את ההתמודדות עם איומים אלה. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות