פירוש חלום - מוטיב חוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/01/2011 | 11:55 | מאת: שולה

שלום דוקטור, אני בת 24, סטודנטית, רווקה, גרה עם שותף ולפעמים בבית עם אמא ואבא. יש לי מוטיב חוזר ומטריד בחלומות שאני לא מצליחה לנעול את הדלת שוב ושוב וכל פעם פותחים לי אותה או נכנסים לחדר אנשים. יש לציין כי אין לי כל בעיית פרטיות בחיי ולהיפך.

שולה היקרה יתכן שבחייך במציאות יש לך בהחלט ספייס או פרטיות, ואיש אינו נדחף לך לתוך החדר אך עדיין אין זה מונע חרדה מחדירה פנימה. יתכן שיש כאן פחד מהווצרות זוגיות שאז כאילו תהיה פריצה לתוך עולמך הפנימי ויהיה ניסיון להכנס לחדרי הנפש ויתכן שהדבר מבטא פחדים מאקט מיני שבו יש כניסה לתוך הגוף. חרדה מפני פלישה מעידה קודם כל על חרדה ועל ייחוס של תוקפנות לזולת או לגורמים כלשהם מחוץ לנו. לעיתים זוהי השלכה של רגשות העוינות שלנו כלפי דמויות מסוימות. בררי לעצמך האם כלפי מישהו מהאנשים הקרובים לך את חווה כעס ניכר או טינה. בדקי האם ההשערות שהועלו כאן מתאימות למצבך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות