חלום על טביעה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/01/2011 | 23:04 | מאת: שיר

ישנו חלום שחוזר על עצמו מדי פעם כבר מאז שאני בת 13(עכשיו אני בת 20)והחלום הוא שאני קופצת לתוך בריכה או ים,בביטחון מלא(כי אני אוהבת לשחות ואין לי פחד ממים)אבל אז אני שוקעת במים ולא מצליחה לצאת.אני תמיד מתעוררת מהחלומות האלו חסרת אוויר וכמובן מבוהלת.מה החלום הזה אומר לגביי?

שיר היקרה כללית החלום מצביע על חרדה. במציאות אינך חוששת ממים כי את מטיבה לשחות, אך עומק של מים יכול להצביע גם על עומק של כל דבר אחר כגון עומק רגשי או עומק של בעיות ומצבים. החלום מבטא את הפחד ש"צלילה לעומק" של יחסים או רגשות בינך לבין עצמך או בינך לבין אחרים עלולה להוות סכנה ואת עלולה להיות מוצפת על ידי עומס רגשי רב מדי ומחנק רגשי. בררי לעצמך עם אילו תחומים רגשיים ועם אילו יחסים לא נעימים את מתמודדת ומהו הפחד לברר אותם יותר לעומק. מאחר והחלום מדבר על קפיצה לתוך העומק ומדובר על צלילה לעומק יש אפשרות שהדבר מתייחס לתחום המיני - מה גם שהתחלת לחלום את החלום בגיל 13. בררי לעצמך מהו יחסך למיניות שלך ולמיניות בכלל והאם את נתקלת בקושי כלשהו בתחום זה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות