רוצה לחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/01/2011 | 12:54 | מאת: אני

התאלמנתי לפני מספר חודשים, רוצה לחלום על בעלי ולא מצליחה, בכל אופן אני מתעוררת בבוקר ולא זוכרת שחלמתי. אפשר ליזום חלומות?

אני היקרה יש אנשים המלמדים כיצד ליזום חלומות. בדרך כלל הדבר נעשה במסגרת של טיפול פסיכולוגי. יש סיבות מדוע אינך חולמת אודות בעלך שנפטר ואלו הם סיבות לא מודעות. מה שהייתי מייעצת לך לעשות הוא לתת לעצמך הוראה או בקשה עצמית כל לילה לפני השינה לבקש לחלום בצורה גלויה על בעלך שמת, ובבוקר לרשום מיידית כל חלום שחלמת בלילה. כללית אינני יודעת אם את אדם המרבה לחלום או לא ולדבר יש השלכה על המידה בה משאלתך עשויה להתגשם. כמו כן יתכן שהחלימה על בעלך במידה והיא מתרחשת לובשת צורה חיצונית של סיפור שונה לחלוטין. לגופו של עניין לא ברור מדוע את כל כך מתעקשת לחלום אודותיו שהרי את יכולה להזכר בו במודע במהלך היום, להרהר בו ולהסתכל בתצלומים, קטעי וידאו וכדומה. יש סיבה ספציפית מדוע את רוצה לראות אותו בחלום והשאלה היא האם את יכולה לממש משאלה זו באמצעות דמיון מודרך בחיי הערות. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות