חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/01/2011 | 15:51 | מאת: דנה

חלמתי את החלום בצהריים וגם לפנות בוקר. שאני בבית של ידיד שלי שהוא נשוי ואישתו גם בבית ואני מסתגרת בחדר ומחכה עד שהידיד שלו יעזוב את הבית בגלל שהייתי צריכה לנקות להם את הבית כעוזרת בית והיתביישתי. וגם ראיתי את אבי יושב בשולחן ואוכל אצלהם ארוחה ומתביישת שהידיד שלי לא יגיד עליו משהו לא טוב.

דנה היקרה קשה קצת להבין את החלום בשל העדר מספיק אודותייך כגון גיל, מצב אישי, מה הקשר בינך לבין אביך ומה הקשר בינך לבין הידיד הנשוי. בהעדר כל מידע של הרקע והנסיבות ניתן רק לומר שהחלום מבטא רגש של נחיתות והשפלה. את חוששת שידידך יראה אותך מנקה את ביתו (כביכול תפקיד נחות) ואת חוששת מדברים שיאמרו אודות אביך. בררי לעצמך באילו תחומים בחייך את חשה רגשות אי התאמה, תחושות שאת פחות מאחרים או תחושות בושה. נסי להתמודד עם תחושות אלה ובמידת הצורך פני לגורם מקצועי על מנת לקבל עזרה. אגב את מי מסמל הידיד בחלום? כי בחלום זו דמות שאת מתביישת וחוששת ממנה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות